arrow_drop_up arrow_drop_down

Maak je bedrijf

Online Zichtbaar(der)

Op een manier die bij jou én je ideale doelgroep past.

null

LET OP!

Op dit moment werken Liesbeth en haar Team hard aan de ontwikkeling van een gloednieuwe Team Training die je per 1 April 2021 kunt gaan volgen.

De training gaan we testen met een groep van 20 bedrijven (Bèta testers), deze 20 bedrijven krijgen de training tegen een gereduceerd tarief INCLUSIEF persoonlijke begeleiding van Liesbeth.

Uiteraard krijgen jij en je team ook toegang tot de updates die we maken aan de training a.d.h.v. jullie feedback 


Wil jij met je team ook Bèta Tester worden en deelnemen aan onze Training, mail ons dan of reserveer je plek onderaan deze pagina.

Wat krijg ik concreet als ik The Social Blueprint aanschaf?

Online training voor jou & je team 

dmv video's, masterclasses & tutorials leren jij en je teammembers de theorie. Online vanaf je mobiel of desktop in onze eigen besloten leeromgeving. Easy!

Een Fysiek Social Blueprint pakket 

Met o.a.The Brainstorm Game, een Content Kalender en een Progressie Meter. Alles om ervoor te zorgen dat jij en je team gemotiveerd een knallende content strategie gaan creëren!

Opvolgende LIVE strategie sessie 

De theorie en opdrachten vervuld? Dan plan je de LIVE sessie met Business Coach Liesbeth in. Behalve dat je tijdens deze sessie al je vragen kunt stellen gaat deze marketing strateeg mee brainstormen over jullie online marketing en de gecreëerde ideeën.

Dé blauwdruk waardoor content creëren & delen makkelijker wordt 

Je website en je social media zijn geen "MOETJE" wat je er bij doet. Net als sales zijn dit de bouwstenen waardoor je betere interactie aangaat met je klanten en prospects. En waardoor het je klanten en leads oplevert. Doe je het goed? Dan is het ook nog eens heel erg leuk!

Dit is voor MKB bedrijven die:

Meer klanten willen aantrekken via het internet en/of social media

Meer interactie willen met hun ideale (potentiële) klant 

Enthousiast worden bij het leren van nieuwe dingen

Wel iets 'willen' met internet maar het aan inspiratie ontbreekt

Willen weten wat nou 'goede content' is om te delen.

Een team hebben (of willen creëren) die naast hun huidige werkzaamheden ook content gaan maken

Ben jij ondernemer en is jouw bedrijf niet (makkelijk genoeg) te vinden op Google & Social Media?

Misschien denk je al een tijdje: 'Ik moet eigenlijk meer met mijn social media doen. Maar ik weet niet hoe en ik vind het eigenlijk best spannend om op social media iets te delen. En waar ga ik de tijd vandaan gaat halen dat er ook nog bij te doen?' En dus denk je... 'laat maar.'

Die gedachten zijn helemaal helemaal niet nodig want na het volgen van deze Training The Social Blueprint, weet je precies wat jij en je team kunnen doen om zichtbaarder te worden op Google & de Social Media kanalen die bij jouw bedrijf & doelgroep passen.

Wij werken voor zeer uiteenlopende branches. Denken dat social media niet voor jouw branche is, is een belemmerende overtuiging. Wat we zien gebeuren tijdens het trainen van een team is dat er intern inzichten ontstaan. Dit gebeurt omdat het inzicht ontstaat HOE het voor jouw branche kan werken. 

Deze Teams trainden wij al eerder

Ons team is door Liesbeth gecoacht in het leren inzetten van Instagram & Linkedin voor de groeiende zichtbaarheid van onze  landelijke spoeddienst. Nu we begrijpen hoe het werkt is het eigenlijk heel erg leuk & gemakkelijk om het bij te houden.
Tandarts Spoed Praktijk

De training was een combinatie tussen online de basis leren met opvolgend een  interactieve sessie. Die combinatie hebben wij als erg sterk ervaren. Eerst leren, dan aan de slag! De paraveterinairen uit ons team die ook de social media bijhouden hebben nu een strategie waarbij we meteen de nieuwe ideeën kunnen implementeren. Ik vind het echt een aanrader!

Paul Kwaakernaak - Dier MC klinieken Voorne-Putten
Voor ons opleidingsinstituut heeft Liesbeth mij en mijn team gecoacht. Onze online zichtbaarheid was erg laag en we zagen er als een berg tegenop. Nu is het leuk en eigenlijk helemaal geïntegreerd in onze weektaken. Het is niet moeilijk zodra je begrijpt hoe je het voor je eigen bedrijf toe kunt passen. Een aanrader zeker als je net als wij ook meer online aanvragen binnen wilt krijgen.

Irene van Zoelen

"Hoe reserveer ik mijn Bèta tester plek?"

Met 20 bedrijven gaan we de béta ronde van de training houden. Dit doen we om de training te optimaliseren, oftewel jouw feedback en vragen verwerken we in de online trainingen. Die vernieuwde trainingen krijg je als Bèta tester uiteraard ook toegang voor.


Verder houdt het voordeel voor jou  in dat je de training ontvangt tegen een gereduceerd tarief PLUS als bonus een LIVE sessie met Business Coach & Marketing Strateeg Liesbeth i.p.v. vragen stellen via een ZOOM call.


Je reserveert je plek als Bèta tester door de training NU aan te schaffen. Uiterlijk 1 April krijg je dan toegang voor jou en je teammembers (max 10 licenties per bedrijf).


Wil je ons eerst nog spreken voor meer info?

Dat kan! stuur ons een mail dan bellen we je z.s.m. terug.

Liesbeth Besamusca

Business Coach en Marketing Strateeg Liesbeth Besamusca

In de online trainingsvideo's en tijdens de LIVE sessie zal Liesbeth je mentor zijn, ondernemer vanaf haar 27ste. De laatste jaren als Online Ondernemer is zij erachter gekomen dat het coachen en trainen van Ondernemers en MKB'ers is waar haar hart ligt. Toen ze zelf begon als ondernemer was het de ONZICHTBAARHEID op Google die haar frustreerde. Toen zij ontdekte dat je ZELF in de hand hebt hoe vindbaar je bent, maakte haar hart een sprongetje en WIST ze dat dat was waar ze bedrijven mee wilde helpen. Inmiddels is dat wat zij sinds 2016 actief doet met groot plezier.

Let op!

Er zijn al 3 bedrijven die hun plek als Bèta tester hebben gereserveerd, zorg dus dat je er snel bij bent om gebruik te maken van deze unieke kans.