Haalt jouw bedrijf al sales en/of leads uit Google en Social?

zo niet lees dan even verder...

Herken je je hierin?


 1. Je hebt een lopend bedrijf en een team maar de leads en verkopen komen nog niet automatisch binnen via je website en/of social media kanalen.
 2. Je website wordt slecht gevonden op Google
 3. Eigenlijk weet je wel dat je meer met je social media kanalen zou moeten doen.
 4. Als er iets gepost moet worden op social media weet je eigenlijk niet zo goed wat.
 5. Je hebt inmiddels écht wel door dat social media OOK goed werkt voor bedrijven maar HOE het voor jouw bedrijf kan werken weet je niet.
 6. Je maakt nog niet op consistente wijze gebruik van een video strategie voor je bedrijf.
 7. Er is überhaupt geen strategie voor de groeiende online zichtbaarheid van je bedrijf.

Hoe lijkt het je om samen met je team een sterke strategie neer te zetten?

Een content strategie helpt je bedrijf online zichtbaarder te worden wat leidt tot meer leads, klanten en sales. Dit KAN lastig lijken maar wij weten uit ervaring dat ieder bedrijf dit kan leren.

Maak je bedrijf

Online Zichtbaar(der) met de 

Team Training  -  The Social Blueprint

Online training voor jou & je team 

Door middel van video's, tutorials & praktische cases leren jij en je teammembers de theorie van The Social Blueprint.


Online vanaf je mobiel of desktop in onze eigen besloten leeromgeving. Easy!

Een Fysiek Social Blueprint pakket 

Je ontvangt een fysiek pakket bij jullie op kantoor. Dit pakket zorgt ervoor dat jij en je team gemotiveerd deze training doorlopen maar dat je ook op speelse manier met elkaar content leert bedenken, creëren & delen.


Met o.a.: The Brainstorm Game, een Content Calender en een Roadmap voor jullie ontwikkeling & voortgang

Opvolgende LIVE strategie sessie 

De theorie en opdrachten vervuld? Na 2 tussentijdse belmomenten plannen we vervolgens een LIVE sessie met Liesbeth of Michael in.

Behalve dat je tijdens deze sessie al je vragen kunt stellen gaan deze marketing strategen mee brainstormen over jullie online marketing en de gecreëerde ideeën.

Maak je geen zorgen!

Wij zijn er om jou & je Team te ondersteunen in dit proces.

De Training The Social Blueprint leert jou en je team hoe je zichtbaarder kan worden op Google en op de Social Media kanalen die bij jouw bedrijf  en bij jullie doelgroep passen.

Wij hebben teams getraind uit zeer uiteenlopende branches. Denken dat social media niet voor jouw branche is, is een belemmerende overtuiging. Wat we zien gebeuren tijdens het trainen van een team is dat er intern inzichten en super goede strategische ideeën  ontstaan.

Inhoud van de The Social Blueprint

FASE 1: Het 0 punt

Natuurlijk is het startpunt van ieder bedrijf verschillend. Maar om te kunnen scoren in de vierde fase willen we zeker weten dat fase 1,2 én 3 "goed staan". 

FASE 2: De Basis

Door te werken aan je social media en content strategie gaat de bezoekersstroom naar je website significant omhoog. In fase twee bespreken we of je bedrijf in de basis klaar staat voor deze vergrote online stroom aan activiteit.

FASE 3: je website VOOR je laten werken

Vindbaarheid verbeteren en een conversiemachine maken van een website is cruciaal nog VOOR je aan je upgrade van je socials werkt. Wat is de psychologie achter een website die VOOR je werkt en je conversies oplevert die voor jou belangrijk zijn. (leads of sales)

FASE 4: Jouw Social Blueprint

In deze belangrijkste en meest uitgebreide trainingsfase komt alles samen. Hier leer je samen met je team je business strategieën daadwerkelijk om te zetten in kleine stapjes voorwaarts online. Gaan jullie als team op speelse wijze ontdekken hoe jullie je schat aan kennis kunnen omzetten in hapklare en "wenkbrauw rijzende" content. 

Dit is wat zij zeggen:

Ons team is door Liesbeth gecoacht in het leren inzetten van Linkedin  & Instagram voor de groeiende zichtbaarheid van onze  landelijke spoeddienst. Nu we begrijpen hoe het werkt is het eigenlijk heel erg leuk & gemakkelijk om het bij te houden.

Reinder - Founder TSP

De training was een combinatie tussen online de basis leren met opvolgend een  interactieve sessie. Die combinatie hebben wij als erg sterk ervaren. Eerst leren, dan aan de slag! De paraveterinairen uit ons team die ook de social media bijhouden hebben nu een strategie waarbij we meteen de nieuwe ideeën kunnen implementeren. Ik vind het echt een aanrader!

Paul Kwaakernaak - Eigenaar Dier MC klinieken
Voor ons opleidingsinstituut heeft Liesbeth mij en mijn team gecoacht. Onze online zichtbaarheid was erg laag en we zagen er als een berg tegenop. Nu is het leuk en eigenlijk helemaal geïntegreerd in onze weektaken. Het is niet moeilijk zodra je begrijpt hoe je het voor je eigen bedrijf toe kunt passen. Een aanrader zeker als je net als wij ook meer online aanvragen binnen wilt krijgen.

Irene van Zoelen, marketing manager

Dit is voor organisaties die:

Meer klanten/sales/leads willen aantrekken via het internet en/of social media

Waardevolle interactie willen aangaan online met hun ideale (potentiële) klant 

Enthousiast worden bij het leren van nieuwe dingen

Wel iets 'willen' met internet maar het aan inspiratie ontbreekt

Willen weten hoe je 'goede content' creëert en deelt zodat je organisatie erbij floreert

Professionals in dienst hebben die naast hun huidige werkzaamheden ook als team content gaan maken

null

LET OP!


 • Deze gloednieuwe Team Training kan je vanaf half Juni 2021 volgen.
 • De training gaan we testen met een groep bedrijven, Bèta testers.
 • Als Bèta tester krijg je de training tegen een gereduceerd tarief INCLUSIEF persoonlijke begeleiding van Liesbeth & haar team van specialisten.
 • Uiteraard krijgen jij en je team ook toegang tot de updates die we maken aan de training a.d.h.v. jullie feedback 


Wil jij met je team ook Bèta Tester worden en deelnemen aan onze Training, mail ons dan of reserveer je plek via de aanmeld buttons op deze pagina.

"Hoe reserveer ik mijn Bèta tester plek?"

Met een geselecteerde groep bedrijven starten we half juni de béta ronde van de training. Dit doen we om de training te optimaliseren, oftewel de feedback en vragen verwerken we aanvullend materiaal. Die vernieuwde trainingen horen uiteraard ook bij het pakket dat de Bèta testers aanschaffen.


Verder houdt het voordeel voor jou  in dat je de training ontvangt tegen een gereduceerd tarief PLUS als bonus meerdere tussentijdse LIVE/online sessies met Business Coach & Marketing Strateeg Liesbeth en haar team. 


Je reserveert je plek als Bèta tester door de training NU aan te schaffen.

Medio half Junikrijg je dan toegang voor jou en je teammembers (max 10 licenties per bedrijf).


Wil je een 1 op 1 kennismakingsgesprek via ZOOM inplannen?

Dat kan! Stuur ons een mail dan bellen we je z.s.m. terug.

Online Marketing Strateeg Liesbeth en Ads Strategisch Specialist Michael

In de online trainingsvideo's en tijdens de LIVE sessie zullen Liesbeth & Michael je mentoren zijn.


Liesbeth is ondernemer vanaf haar 27ste. De laatste jaren is zij erachter gekomen dat het coachen en trainen van Ondernemers en Teams echt haar 'Unique Ability' is. Verder zijn Online Strategieën haar specialisme binnen haar 3 bedrijven en zal ze dus ook LIVE met jouw bedrijf mee komen 'strategieën' als onderdeel van deze training.

Michael is bij verschillende grote agency's getraind tot een TOP ads specialist voor zowel Social Media als op Google. Zijn visie en snelle inzichten zijn een aanwinst voor jou als deelnemend bedrijf aan deze training.

€ 3997,-
€ 2497,-

The Social Blueprint 

Start half Juni met je team aan deze Team Training voor dit Bèta testers tarief. Wacht niet te lang, het aantal plekken voor de Bèta testers groep is beperkt en de eerste bedrijven hebben zich al aangemeld.
arrow_drop_up arrow_drop_down