ONLINE ZICHTBAAR(DER) WORDEN?

HOE WIJ HET DOEN VOOR JOU

Je wilt een nieuwe richting met de online zichtbaarheid van je bedrijf. Wij helpen je die richting bepalen d.m.v. een strategische sessie.Vervolgens kan jij met je team weer verder.


Je en/of je team wilt leren hoe je content maakt die aanspreekt en interactie met je ideale doelgroep creëert. Wij leiden jouw team op tot de content creators die dat bereik weten te behalen!


Je wilt een grotere online zichtbaarheid voor je bedrijf, maar je hebt (niet alle) specialismen in huis. Ons team van specialisten werkt samen met jouw team en samen creëren we jullie ideale online zichtbaarheid.

        SAMEN IS BETER         


Uit ervaring weten wij dat de meest waardevolle kennis over de producten of de diensten van onze klant binnen hun bedrijf ligt.  Daarom is het ons ideaal om samen te werken met de teams van onze klanten. Die vakinhoudelijke kennis samengevoegd met onze kennis over het strategisch en doelgericht bereiken van je prospects en/of klanten zorgt voor dé synergie die je nodig hebt voor een online succes.
Wij helpen continu met het bedenken van een nieuwe richtingen tijdens strategische sessies
Hét zinnetje voor een campagne. Maar ook webteksten, blogs en advertentie teksten. 

 "This is where the magic happens." Grafische vormgeving, fotografie, videografie.

Search Engine Optimalisation. Oftewel hoe hoog sta jij in google als mensen op zoek zijn naar jouw type producten/diensten? Wij helpen je hogerop.
Our favorite. Wij analyseren op welke social media kanalen jouw doelgroep zich bevind en brengen deze doelgroep in kaart.
Zodra we de juiste doelgroepen en kanalen op ons vizier hebben voor jouw bedrijf kunnen we gaan adverteren op die platformen.

Hoe goed weet jouw doelgroep je te bereiken via social media of beter nog hoe goed bereik jij jouw doelgroep? Organisch bereik (dus niet via advertenties) zijn de bouwstenen van je online zichtbaarheid.

Wij helpen graag de teams van onze klanten verder dmv trainingen.

LET'S CONNECT

Leuk om jou en je bedrijf beter te leren kennen tijdens een kennismakings gesprek.